Getting Plastered – Left you guessing

The Reception area is really coming on now, sporting a new sleek white ceiling with very smart freshly plastered walls – just the reveals round the windows to go then it can be painted, slate skirting added radiators back on, the addition of the painting support rail system with a beautiful chrome finish, shiny black & chrome light switches, lights, socket covers and the installation of the card displays in each side window.

While I am under on-going investigations into my health, adjustments to my medication and recuperating at home after a short spell in hospital I am doing a little prototype sewing working on a new product for the gallery – photograph and painting colourful cushions, shoulder bags/zip up tote bag with printed linen type fabric and wide webbing straps. I am also looking at suitable frames for the prints/cards of my own work and other west country artists. I feel I am getting stronger going out on more regular walks getting more enthusiastic and excited about progress with the Gallery project.

The end of summer and the end of the month are rapidly approaching. I have a busy calendar of appointments/reviews and my builder is full steam ahead to get the front of the gallery finished so that we can start to show people what’s going on. Building up anticipation with press releases and word of mouth and planning of the grand opening. Final details about covid adjustments , cleaning, security, the alarm system and insurance still to be sorted out before the public can be allowed in.

I shall take lots of pictures when I walk to the gallery this weekend of the new plastering and recent developments. All the vinyl flooring has arrived including the black raised diamond safety flooring for the ramp and tea/coffee making area. The inside garage painted brick wall has had a second coat of white as has the outside woodwork gloss white on the side windows just waiting on some tiles to complete the bigger window’s windowsill which will then be painted blue to match the other window.

Sorry last time I did not explain pictures of the flat roof I had prepared with matting and some white gravel as a base for the addition of soil, grass and wild flower seeds – to create a postage stamp sized snack area for passing bees and an interesting view for the golden owl and anyone looking out from the upstairs porch at the top of the original stairs outside St. Saviours studio or from the studio window.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.